Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Memory chips
No Picture
Created 2020-05-13
Owner b5dunx3h
Title adidas ultra boost uncaged wit
Description

adidas schoenen dames sale Adidas omarmt de toekomst van hardlopen met de introductie van UltraBOOST Uncaged, een schoen geïnspireerd door fans en geperfectioneerd door de innovatiedeskundigen van Adidas Running. Met een nieuw adidas Primeknit-bovenwerk, een intern ondersteuningssysteem en een uniek gelaagd vetersysteem, is UltraBOOST Uncaged ontworpen voor maximale prestaties.

adidas schoenen zwart rood Naast zijn nieuwe innovaties, behoudt UltraBOOST Uncaged ook zijn kenmerkende UltraBOOST-functies. Een ondersteunende hielkap laat de iconische UltraBOOST-naam met reliëf zien en houdt de voet op zijn plaats voor extra stabiliteit; een BOOST-tussenzool over de volledige lengte biedt toonaangevende Energy Return en een Stretchweb Continental Rubber ™ -zool buigt op natuurlijke wijze voor superieure tractie bij elke stap.

adidas schoenen heren hoog Boost staat altijd bekend om zijn energierendement, maar er zijn eigenlijk vijf Boost-voordelen die de hardloopervaring verbeteren. Laten we beginnen met comfort: door de dempende eigenschappen van Boost voelt het alsof u op kleine, nauwkeurig ontworpen wolken rent. Boost is ook ontworpen om bestand te zijn tegen een breed temperatuurbereik, waardoor het het soort hardloopschoen is dat zonder problemen door wind, sneeuw, zon, regen - wat dan ook - kan bonzen.

adidas ultra boost uncaged wit UltraBOOST Uncaged Parley is gemaakt met behulp van nieuwe technologieën die speciaal zijn ontwikkeld om plastic afval uit de zee op te waarderen tot technische garenvezels. Het speciaal ontwikkelde Primeknit-bovenwerk wordt gecombineerd met de kenmerkende elementen van UltraBOOST om een ​​innovatieve hardloopschoen te leveren die geen concessies hoeft te doen aan de prestaties. De sneaker wordt benadrukt door de populaire Boost-tussenzool die bij elke stap energie-terugkomend comfort biedt.

https://www.schoenenmark.com/
Type Pc
Price  
Promotion level None