Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Memory chips
No Picture
Created 2020-05-29
Owner p3va16bn
Title Asics Gel-Diablo rood
Description
Asics schoenen dames sale Het GEL-DIABLO ™ -silhouet is een duidelijke meditatie op de harmonie tussen materialen en comfort en bevestigt een klassiek ASICS-merk runner-model uit 1995. De ademende tong van mesh zorgt voor ademhaling van de voeten, waardoor dit een perfecte metgezel is voor elke omgeving. Het wordt compleet geleverd met suède van nubuck van varkensleer, overal geperforeerd en biedt een premium afwerking voor een echte hardloper.

Asics schoenen wit zwart Het Gel-Diablo-silhouet is een duidelijke meditatie op de harmonie tussen materialen en comfort en bevestigt een klassiek Asics-merk runner-model uit 1995. De ademende tong van mesh zorgt voor ademhaling van de voeten, waardoor dit een perfecte metgezel is voor elke omgeving. Het wordt compleet geleverd met nubuck suède van varkensleer, overal geperforeerd en biedt een premium afwerking voor een echte hardloper. De Asics Gel Diablo is een bewijs dat terugkerende modestijlen een zegen zijn voor de schoenenmarkt.

Asics schoenen heren groen Na een grootse herintroductie met de "Volcano 2.0" Ronnie Fieg collab, is ASICS klaar om deze zomer enkele van hun eigen kleurstellingen van de GEL-Diablo te laten vallen. De nieuwste retro-hardloper die op de markt komt van ASICS krijgt een zen-geïnspireerde kleurstelling met deze "Superior Birch" -editie, die het model uit 1995 uitrust in een zachte en harmonieuze mix van roze en wit suède van varkensleer voor een premium look en feel.

Asics Gel-Diablo rood ASICSTIGER's Welcome To The Dojo Pack - een zorgvuldig samengestelde collectie klassieke silhouetten geïnspireerd op de legendarische leerhuizen - is perfect voor iedereen die zijn eigen creatieve ruimte probeert te ontdekken. Elk silhouet in het pakket biedt een opvallende combinatie van zwart en geel en een direct herkenbare vechtsportesthetiek, knikkend naar klassieke films en legendes van overlevering. Met alles, van retro-modellen zoals de GEL-DIABLO tot futuristische sportschoenen zoals de GEL-QUANTUM 360 in het pakket, is er hier iets voor elke dojo.

https://www.colorgoedkoop.com/

Type Pc
Price  
Promotion level None