Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2017-10-11
Owner sooo
Title Adidas Superstar Femme"
Description

Nike Free RN Flyknit, Nike Cortez Donna værdig arving af Nike Free 4.0 Flyknit. Jeg har fulgt Nike Free-serien i et stykke tid nu for det minimalistiske udseende og fodarbejde, som det tillader. Men jeg kommer tilbage til det. Fordi Nike Free RN Flyknit er en atypisk løbesko, "føler bare fod". Men lad os sætte salgspositionen af den "naturlige runde" af mærket til kommasiden, da det "markedsføres" på samme tid en hel masse løbesko, der gør det hele omvendt. Dette fjerner ikke interessen for denne Nike Free. Meget forskellig fra den klassiske skomodel, som vi ved, og som derfor giver interessante muligheder for fremskridt, hvis det anvendes i den rette sammenhæng.

Teknologierne med pude af luftpude eller anden zoom er her fraværende, polstring er ikke, hvad der Nike Cortez Womens interesserer os på denne sko. Konceptet er at reproducere det maksimale, hvad din fod kunne gøre, hvis du fjernede skoen. Med et par Nike Free RN Flyknit på fødderne kan man bevæge fødderne i alle retninger uden nogen følelse af tvang. Sålen er helt "skåret" i små sekskant og kan derfor snoet i alle retninger, hvis du sammenligner med en klassisk sko, kan du se forskellen. Hvis du tilføjer Flyknit-fodtøjet, passer skoen perfekt til min fod, fra alle vinkler.

Foden bevæger sig perfekt, den er meget fleksibel, den er også lys (<200g). Indtil da respekteres de fleste kriterier for minimalisme. En flad alle de samme på dråben som er 8 mm og højden af sålen, der ikke er, hvad der ville blive betragtet som rent Nike Free 5.0 Donna minimalistisk. Det kunne kaldes semiminimalistisk i sidste ende, hvilket allerede er et stort skridt i forhold til klassiske løbende modeller!

Denne Nike Free RN Flyknit er måske ikke en ren minimalistisk som en Vibram FiveFingers for eksempel, men det er stadig nok til at kræve en gradvis overgang. Det vil sige, hvis du køber denne Nike Free RN Flyknit, og du løber i klassiske sko, behøver du ikke gå på et eventyr og gøre det komplet med. Nej, du bliver Nike Air Max 2016 Dam nødt til at bruge det lidt efter lidt. Den sidste kilometer af din udgang, derefter 2 km, så 3 km ... Du vil føle det. Denne type sko overbrugder Achillessenen og musklerne i foden sammenlignet med en klassisk sko. Dette er en meget god ting, men når du ikke er vant til det, skal du være Adidas Superstar Mujer forsigtig, fordi skader på disse steder er vanskelige at håndtere. Især hvis du har en hæl angreb udtalt, pas på!

I en mere klassisk sko er foden orienteret, og trykket styres stort set af skoen uden at udnytte fodenes naturlige rebound effekt. Nike Free RN Flyknit er passiv og det er musklerne på den fod, der er motorer, så du er nødt til at skubbe jorden for at bevæge sig fremad. Det er ret flot, men du føler det også mere energiforbrugende i Adidas Superstar Femme starten! Så det er gode træningssko, som ikke gøres særligt hurtige. Deres mål er at gøre dine fødder arbejde for at gøre dig stærkere muskuløst den dag du kommer op på en startlinie. Hvis du køber dem til dette formål, er det ingen tvivl om, at de vil være formidabel.

Nike Free RN Flyknit er virkelig ideel om fysisk træning eller ved langsom jogging. Hvis du vil have en præstationsorienteret sko, gå din vej, det er ikke rigtig dens niche. Det reagerer godt, når det accelereres, men det er ikke orienteret mod den dynamik, du kan se efter dine konkurrencer. Effektivere end ord, kommer videoen nedenfor direkte fra Nike. Du vil hurtigt forstå fordelene ved Flyknit sålen og fodtøj!

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None