Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Men
No Picture
Created 2018-09-30
Owner sooo
Title Nike Air Max 95 Femme
About me

Kanye West houdt ervan op te scheppen over het succes van zijn Adidas Yeezy Boost-sneakers. Soms poept hij over hen op in interviews. Andere keren juicht West het succes van zijn schoen toe in volledige songs gewijd aan de vernietiging van Nike. Yeezy-boosts zijn (nog steeds) de populairste sneaker ter wereld in 2017, en fans zullen je vertellen dat ze net zo gemakkelijk te kopen zijn als ze door de bliksem getroffen willen worden, op hetzelfde Adidas ZX Flux Mujer moment dat je wordt gebeten door een haai. Sterker Adidas Superstar Donna nog, de moeilijkheid om een paar te kopen heeft hele internet subsets opgeleverd van mensen die proberen nieuwe manieren te vinden om het systeem te spelen of een of ander voordeel krijgen ten opzichte van andere hopelijk klanten. En toch zijn er paren die er zijn, zeker ronddobberend op eBay, maar ook dagelijks gedragen door mensen van jong en oud die hun smaak en waarschijnlijk hun winkelvaardigheden willen uitdagen. Dat gezegd hebbende, het aantal mensen dat er echt cool uitziet tijdens het dragen van deze Yeezys is min of meer nul. Maar hoe? Hoe kan de coolste sneaker op aarde ook het minst draagbaar zijn?

Yeezy-boosts zijn net als het toevoegen van een hete saus op nucleair niveau aan een outfit. Dankzij hun zeldzaamheid, hun unieke bolvormige vorm en de eindeloze mediacyclus Nike Air Max 95 Femme rond het Westen verpesten ze de smaak van alles Asics Gel Quantum 360 Damen om hen heen. De hoeveelheid wauw-factor die wordt gegenereerd door iemand in het wild te zien die een Adidas Yeezy draagt, zelfs in zijn meer tamme kleurstellingen, overschaduwt meteen de rest van elke outfit. Hoe meer iemand probeert zijn macht te onderdrukken, bijvoorbeeld door een spijkerbroek en een T-shirt te dragen, hoe meer ze eruit springen als een pijnlijke duim. En op die manier zijn ze misschien wel de minst complementaire sneaker op de markt van vandaag.

Ze transformeren een man in een man die Yeezys draagt. Zelfs stijlgoden zoals Pharrell Williams hanteren geen stijlmachten die groter zijn dan Yeezys. Toen hij ze droeg, combineerde hij de schoppen met een denim-op-denim-outfit die er goed uitzag. Maar zou zijn uiterlijk beter zijn geweest met enkele effen zwarte Nike Air Max 270 Damen sneakers of een witte Stan Smiths? Absoluut. En als Nike Air Vapormax Womens Pharrell ze niet laat werken, is er geen hoop voor de rest van ons.

In het beste geval vormen Yeezys afleiding van de slechte outfits waar ze vaak mee gepaard gaan. Jarenlang hebben sneakerheads moeite gedaan om hun bizarre schoenen te combineren met smaakvolle broeken, overhemden, jassen, enz. Maar de fans van Kanye West hebben een extra probleem omdat ze een talent hebben om zich te kleden zoals Kanye dat doet. Hoewel hij er in Kanye West-situaties zeker goed uitziet, doen de mensen die hem letterlijk willen navolgen (letterlijk en figuurlijk) het zelden.
Een deel daarvan is dat West gewoon een vreemd, Humpty Dumpty-lichaam heeft - op zijn nummer "30 Hours" schreef hij zijn figuur toe aan het overslaan van de beendag - maar het is ook omdat hij de King Midas-stijlstijl Nike Air Max 95 Femme heeft - en dat is een geschenk en een vloek. Als Adidas Gazelle Mujer hij besluit een merk te dragen en gefotografeerd wordt door paparazzi, kan dat merk bijna een serieuze lift in de verkoop garanderen. (Adidas is zeker een van die merken.) Maar zelfs dingen als T-shirts van zware metalen worden meteen "het T-shirt dat Kanye droeg" gebrand zodra hij erin is gefotografeerd. Er is geen beter voorbeeld van dit effect in het geval van zijn eigen sneaker.

Searching for a Man
About the partner  
Purpose Friendship
Promotion level None