Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Hardware
No Picture
Created 2018-10-07
Owner sangebdaf
Title nike air max 95 verkoop
Description

adidas schoenen 2018 Levendige texturen voegen een retro gevoel toe aan een klassieke Air Max-favoriet. Een andere speciale uitgave van Nike ziet de Air Max 95 SE in een slank off-white leer met heldere kleurenpoppen, die retrovibes naar het beruchte silhouet brengen. Een gebroken wit zacht leren bovenwerk met lichte pasteltinten, corduroy-texturen en fluorescerende gele details. Deze schoonheid is perfect voor een zomers plezier in de zon!

adidas schoenen damen kopen Weinig sneaker-colorways in de geschiedenis hebben een impact gehad zoals de 'Neon'-affaire van 1995. Oorspronkelijk debuteerde het op de jaarlijkse topklasse Air Max-schoen (het zou pas later Air Max 95 worden genoemd), het koppelen van het neongroen met het tijdloze gradiënt van grijstinten is geëvolueerd tot een van de handtekeningen van het merk, stevig doordringend in de structuur van de nalatenschap van het merk.

adidas schoenen herren goedkoop In de loop der jaren hebben we gezien dat de "Neon" -kleurbaan zijn rol op de Air Max 95 herhaalde via verschillende Retro-releases, maar het is ook gekozen als het anker voor enkele van de meer experimentele creaties van Nike, zoals de Air Max 95 360, onderdeel van Het One Time Only-pakket uit 2006 en de mythische kniehoge schoen die eind 2007 beschikbaar kwam.

nike air max 95 verkoop Nike zet zijn OG air max-collectie voort met de Neutral Olive / Total Orange Air Max 95. Dit silhouet toont verschillende tinten van olijf door de gelaagde panelen met totale oranje accenten overal voor een leuke pop van kleur. Weelderig suede en mesh construeren het bovendeel, terwijl nylon dat het oog vormt, het af maakt. Geborduurde 'airmax'-branding op de tong, gekoppeld aan swoosh-branding.

https://www.besteschoen.com/
Type Pc
Price  
Promotion level None