Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2018-10-18
Owner ganndmvmsd
Title adidas stan smith velcro
Description

adidas sko 2018 Stan Smiths er Adidas mest solgte sneakers fra hele tiden, der vokser i popularitet og alsidighed siden de første gang blev udgivet i 1973, med den slanke minimalistiske præsentation, der stadig er en vigtig funktion i dag. Hilsen til den oprindelige Stan Smith, Gore-Tex-tillægget har signatur branding til hæl og tunge. Med Gore-Tex-foring, der tillader indersålen, skaber forbedret åndedræt og bedre modstand fra elementerne.

adidas sko womens billig adidas originals udgiver Stan Smiths silhuet i det klassiske hvide / grønne farveskema. Denne gengivelse har en velcro-lukning og har en læderoverdel - andre stilelementer omfatter - branding på tungen og hælen, perforeret 3-Stripes logo på kvartpanelet.

adidas sko mænd købe Stan Smith sko af adidas har lavet historie. Sneaker Report hedder Stan Smith adidas kontrakten 13th af de 50 mest indflydelsesrige sneaker sponsorship tilbud. Guinness World Records omfattede det for par solgt: I 1988 havde Adidas Stan Smith solgt ca. 22 millioner par. I 1994 steg antallet til 23,7 mio. I 2000 udgav adidas "adidas Stan Smith II", en opdateret version af den oprindelige Stan Smith sko. Så i 2008 udgav de "adidas Stan Smith 80s" under deres adidas Originals-linje.

adidas stan smith velcro Adidas Originals Stan Smith Sneakers er hyldet som et af de mest eftertragtede fodtøj på planeten. Som følge heraf blev mange af os vanvittige forsøgt at få vores hænder på et par af de ikoniske Stan Smiths. Nå, jeg har nogle gode nyheder i dag. Hvis du stadig er sulten på flere af de ikoniske sneakers, er Adidas her for at redde dagen.

https://www.sort5sko.com/
Price  
Promotion level None