Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2018-11-07
Owner asdjaejerue
Title nike air force 1 zwart
Description

nike schoenen 2018 De Air Force 1 zal altijd het toppunt van cool vertegenwoordigen. Zelfs degenen die leven voor ongrijpbare merken, de luchtmacht 1 blijft een stijl nietje ondanks zijn alomtegenwoordigheid. Travis Scott is een van de meest toonaangevende rappers in de game, dus het is maar goed dat de emcee van Houston een collab-schoen laat vallen met een van de meest toonaangevende merken in de game.

nike schoenen damen kopen De AF1 is ook een beetje een traceringspatroon voor een ton van de basketbalschoenen die erachter zouden komen. Even interessant als de prestatieachtergrond is de invloed van de AF1 op straat en mode. De schoen is een alomtegenwoordig stuk schoeisel dat sneakerheads op elk niveau kunnen raken.

nike schoenen herren goedkoop De oorspronkelijke Air Force 1 is ontworpen door Bruce Kilgore en gaf basketbal- en Nike-fans de eerste basketbalschoen met Air. De Air Force 1 in klassiek zwart of wit staat symbool voor het merk Nike en zijn succes. De luchtmacht 1 is decennia terug en is nog steeds een belangrijk onderdeel van elke sneakerhead.

nike air force 1 zwart Op straat kun je niet een paar stappen lopen zonder de moderne kijk op de iconische hoepelschoen te vinden die een klassieke stijl en frisse, heldere details combineert. 2018 brengt een nieuwe Air Force 1 voor de NBA-fans in de menigte. Sommigen noemen het een Lakers-schoen, maar Nike heeft het team achter de colorway niet officieel vrijgegeven. Voor alle bedoelingen en doeleinden zullen we het de Lakers AF1 kopiëren. Lebron James heeft de krantenkoppen gehaald voor zijn filantropie en staking hoofden met politieke figuren. Fans staan ​​achter hem en de timing van deze NBA Air Force 1 had niet beter getimed kunnen worden.

https://www.schoennieuwe.com/
Price  
Promotion level None