Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2018-11-09
Owner sooo
Title Nike Air Zoom Spiridon Damen
Description

De Nike Free-lijn schoenen is ontworpen om te imiteren met blootsvoets lopen, met extreme flexibiliteit in de zool en de bovenkant. Nike schoenontwerpers Nike Air Zoom Spiridon Damen gebruikten pressure mapping en motion Adidas Ultra Boost Femme capture om te bepalen wat er met je voeten gebeurt tijdens het hardlopen en blootsvoets lopen op gras. Ze hebben deze gegevens gebruikt bij het ontwerpen van een schoen waarvan wordt verondersteld dat ze de intrinsieke spieren van de voet traint, je voet versterkt en je meer natuurlijke stabiliteit geeft.

Nike blijft innoveren met deze lijn. De Nike Free RN is de nieuwste versie van de Nike Free-hardloopschoen. Je kunt ook kiezen voor de Adidas NMD Donna Nike Free RN Commuter-Adidas ZX Flux Mujer schoen, perfect om te dragen als onderdeel van een vrijetijdsgarderobe en om te passen tijdens een hardlooptraining of stevige training. De Commuter is opvouwbaar om in je rugzak of tas te passen. De Nike Free RN Flyknit Asics Gel Lyte 3 Womens is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren die bij je stijl passen. Je kunt ook je eigen versie ontwerpen met Adidas Superstar Womens Nike iD en alleen de gewenste kleur- en Nike Air Zoom Pegasus 35 Donna afwerkingscombinatie krijgen.

De Nike Free-hardloopschoenen zijn comfortabele schoenen die als een handschoen passen. De extreme flexibiliteit van de gegroefde zool laat je voet bewegen zoals hij wil, niet gedwongen om te bewegen hoe de schoen wenst. De binnenzool biedt enige ondersteuning voor de voetboog en de schoen heeft genoeg demping voor een typische Nike Air Max 90 Damen stevige loop- of hardlooptraining. Leer meer over deze schoenen en hoe ze in je wandkast passen.

De Nike Free-hardlooplijn is geschikt voor wandelingen en runs van 30 tot 60 minuten, maar biedt mogelijk niet genoeg demping voor langere trainingen. Ze zijn het beste Adidas Stan Smith Femme voor wandelaars en hardlopers die een neutrale gang hebben en niet overproneren. Je kunt er ook van genieten als een comfortabele schoen om de hele dag te dragen en stiekem Adidas ZX 750 Damen in sommige trainingen tijdens je pauzes Adidas Gazelle Mujer of tijdens de lunch.

Fit: als u brede voeten of een bunion heeft, kunt u Nike-schoenen vermijden, omdat deze over het algemeen een smalle teen hebben. De Nike Free is geen uitzondering. Deze schoenen passen als een handschoen. Je kunt een dunne sok of geen sokken dragen. U zult waarschijnlijk geen orthesen in deze Adidas Ultra Boost Femme schoenen kunnen gebruiken.

Flexibiliteit: Wandelaars hebben meer dan hardlopers een flexibele schoen nodig om de voet door een trede te laten rollen. De Nike Free imiteert op blote voeten zijn, maar biedt nog steeds wat ondersteuning en bescherming voor je Adidas Stan Smith Mujer voet. De buitenzool is gegroefd zodat elke centimeter van de voet kan buigen zoals hij dat van nature wil. Omdat de meeste schoenen minder flexibel zijn, raadt Nike aan dat u deze schoen in eerste instantie elke dag een beperkte tijd gebruikt totdat uw voeten eraan Nike Air Max Thea Womenswennen. Deze flexibiliteit is misschien niet geschikt voor elke rollator, zoals degene die bewegingscontrole nodig hebben. Deze schoenen zijn het beste voor mensen die een neutrale gang hebben.

Bovenkant: het bovenwerk is comfortabel en ontworpen om met de voet mee te bewegen. De schoen voelt heerlijk aan zonder sokken. Het gladde bovenwerk Adidas NMD Femme zal minder snel een bunion irriteren, hoewel de smalle teendoos een probleem kan zijn.

Snel: lichtgewicht schoenen zijn geweldig voor stevig wandelen en hardlopen. Hoewel de hak is verlengd in de Nike Air Zoom Spiridon Dámské hardloopversie van de schoen, kun je een geweldige hakplant en roll-through krijgen voor een snelle looppas. Met deze schoenen kunnen je voeten zoomen.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None