Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2018-12-03
Owner iiojiioio
Title adidas superstar wit
Description

adidas schoenen heren sale De Superstar-lijn van Adidas is een van de meest succesvolle sneakerconcepten ooit vanaf de eerste dag in zwang. Dat is een van de redenen waarom Adidas consequent nieuwe, hippe heruitgaven van de populaire sneaker op de markt brengt en ook nieuwe ideeën uitprobeert, bijvoorbeeld in termen van colorways en ontwikkelt meer futuristisch en fancy ziet eruit als de glanzende zilveren three-stripes branding van dit model. De Superstar-sneaker voor dames biedt natuurlijk karakteristieke kenmerken, zoals de rubberen schelpneus, de Stan Smith-print op de tong, een ademende meshvoering en een gripvaste rubberen zool met een visgraatprofiel.

adidas schoenen kopen adidas Originals brengt het Superstar OG-silhouet uit in een wit / groene make-up. Dit model heeft een leren bovenkant geaccentueerd met volledig ademende, geperforeerde zijpanelen en stijlvolle 3-strepen met scheermesrand en een adidas Superstar-branding.

adidas schoenen dames 2018 Andere elementen zijn de lederen voering, geaccentueerd met een suède binnenste hielvoering en leren hiellippen. De platte katoenen veters bieden extra stijl en de rubberen buitenzool, rubberen tussenzool en buitenzool van visgraat.

adidas superstar wit De adidas Superstar is een klassiek silhouet waarvan de populariteit niet kan sterven. Terwijl adidas nog steeds supersterren zoals Run DMC, Kareem Abdul Jabaar en anderen inspireert, zal het klassieke silhouet een plaats blijven behouden in de sneakerwereld. Hoewel het misschien geen basketbalschoen meer is, wordt het nog steeds vereerd als een stevige sneaker om op straat te rocken. Er is een Superstar voor bijna alle spullen die je hebt, dus pak een paar hiervan om je look compleet te maken.

https://www.newbsports.com/
Price  
Promotion level None