Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2018-12-05
Owner sooo
Title Nike Air Max 95 Femme
Description

Toen Adidas voor het eerst zijn baanbrekende Ultra Boost-prestaties lanceerde in januari, voorafgaand aan zijn wereldwijde release de volgende Nike Air Max 95 Femme maand, was een groot deel van de opwinding rondom het progressieve Nike Air Max 95 Femme silhouet nauw verbonden met zijn marketingcampagne. adidas vond dat ze "de beste hardloopschoen ooit" hadden geproduceerd, een gedurfde bewering die in eerste instantie leek te lijken op gerrymandering in zijn hoogste vorm.

Maar wat er daarna gebeurde, zou zowel dwingen als intrigeren. Runners zouden de koperachtige beweringen van adidas mede ondertekenen. Het was precies wat het merk wilde laten gebeuren. Ik was ook bijna onmiddellijk overweldigd door hoe goed de schoen liep. Maar zoals elke fanatieke hardloper zal aandringen, is het niet die Nike Air Max 95 Femme eerste mijl die telt, maar de volgende paar honderd die echt lenen voor het karakter van de schoen.

Dit zou de mediaan zijn waarin ik hoopte in zo'n allerbelangrijkste creatie te duiken. Hoe zou de adidas Ultra Boost verbetering na 100 mijl bevorderen? 200 mijlen? Dan omhoog naar de 400 mijlmarkering, waar de meeste experts voorstellen om een schoen te vervangen voor veiligheidsmaatregelen. Luisteren naar de sartorially savvy shoe to car tires was waar mijn rubber de weg zou ontmoeten.

Typisch, als consistentie mijn hand tot mijn hulp uitstrekt, voldoet het runnen van ongeveer 15 mijl per week aan mijn eetlust voor cardio. Dat, samen met een paar trage afleveringen op het hardhout. De adidas Ultra Boost is sinds begin februari tot nu, half september, aangenaam mijn schoenenkeuze geweest voor elke run. En omwille van het Nike Air Max 95 Femme argument, laten we zeggen dat ik mijn best heb gedaan. Ik ben momenteel ongeveer 400 mijl lang.

Ten eerste maakt de constructie van Primeknit het allemaal de moeite waard. Lichtgewicht, ademend en met een uniek rekvermogen dat vrije beweging mogelijk maakt, helpt de unieke kraaghuls van de schoen om de voet te wiegelen met lockdown-ondersteuning, perfect voor een hardloper - niet te zwaar maar stevig vast. Comfort is hier een goede zaak, en dat zou later tot allerlei diepgaande positieve onthullingen leiden. Veel daarvan heb ik nog steeds moeilijk te geloven. En veel van dat - hoe oubollig ook, klinkt omdat de slijtage zo naadloos is dat de minuten, uren en mijlen voorbij gaan zoals een vingerknip.

In tegenstelling tot basketbalmodellen met prestaties, voel ik me niet erg als een quarterback bij het evalueren van gelijkenis. Ik Nike Air Max 95 Femme ga niet met progressies bij elke stap. Noch lees en beoordeel ik terrein zoals een veldgeneraal tegengestelde verdedigingen doet. In meer letterlijke zin - dit is een marathon, geen race. Dag in dag uit wil ik me goed voelen tijdens de duur van mijn run en het belangrijkste, daarna is de continue en vaak uitputtende conditionering gedaan. Dat is voor mij de plaats waar de Ultra Boost zijn grootste langetermijnwaarde biedt.

Herstel is bijna afwezig met de Ultra Boost. Het unieke energieterugkeer maakt alles in de loop van de tijd gemakkelijker. Daardoor is de belasting van uw lichaam veel minder schadelijk. Dus of ik met Nike Air Max 95 Femme een lager tempo naar een grotere afstand ga, of een snellere pas voor intervaltraining, herstel of gebrek daaraan, verandert niet. Dit is enorm. adidas heeft me effectief en systematisch toegestaan om langer, sterker Nike Air Max 95 Femme en met minder belasting van mijn benen te rennen.

Over benen gesproken; Ik heb een soort van rechterknie. Nu zou ik willen denken dat het een gevolg is van het op gruwelijke manier in verlegenheid brengen van mijn vrienden op het basketbalveld door de jaren heen, maar dat is alleen waar in mijn vaak misleidende verbeeldingskracht. Wat de oorzaak ook was, het was een belemmering voor hardlopen. Zoveel zelfs dat ik gedegradeerd ben om met een compressiemof op die knie te lopen. Maar na een paar maanden in de Ultra Boost, had ik het geniale idee om de hoes helemaal te verwijderen. Dit, hoewel niet direct, was een bewijs Nike Air Max 95 Femme van de dimensionering, pasvorm en rijervaring van de Ultra Boost.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None