Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2018-12-07
Owner sooo
Title Asics Gel Lyte 5 Femme
Description

Elk jaar belanden miljoenen afvalstoffen in de oceanen van de wereld. Dit veroorzaakt vervuiling en doodt dieren - om nog maar te zwijgen, wij mensen nemen de microplastic op via het voedsel Nike Air Max 95 Mujer dat we eten. In een poging om dit probleem op te lossen, is adidas vorig jaar een samenwerking aangegaan met Parley for the Oceans. Sindsdien onderzoekt de fabrikant van atletiekkleding innovatieve manieren om duurzame producten te maken. Nu maakt adidas zich klaar om zijn eerste sneaker te lanceren, gemaakt van gerecyclede plastic flessen!

De nieuwe sneaker, adidas UltraBOOST Uncaged Parley, laat zien dat duurzaamheid een belangrijke prioriteit is voor adidas. Het is de eerste in massa geproduceerde schoen Nike Air Huarache Womens gemaakt van gerecyclede materialen. 95% van de sneaker is gemaakt van plastic afval verzameld van de stranden van de Malediven. De overige 5% bestaat uit gerecycled polyester. De productie van de exclusieve loopschoen omvat het omzetten van het teruggewonnen oceaanplastic in speciale garens. Dit maakt het mogelijk om 11 Nike Air Zoom Spiridon Mujer plastic flessen voor elk paar schoenen te recyclen. Het ontwerp van de schoen is geïnspireerd op oceaangolven, een geweldige manier om duurzaamheid te vieren.

De nieuwe adidas UltraBOOST Uncaged Parley zal in een paar dagen in de uitverkoop zijn en je kunt maar beter snel zijn! Slechts 7.000 paar van de exclusieve schoenen zijn Nike Air Pegasus 83 Hombre verkrijgbaar in de adidas online shop en in geselecteerde adidas sportprestaties voor elk € 199,95. Je kunt de Parley-sneaker alvast in de onlinewinkel bekijken!

In het komende jaar, is adidas van plan om zijn inspanningen voor het project "Parley voor de Oceanen" te intensiveren: "In 2017 zullen we een miljoen paar schoenen produceren van plastic uit Parley Ocean. Het doel van adidas is om puur synthetische materialen volledig uit onze supply chain te verwijderen ", Nike Air Force 1 Femme zegt Eric Liedtke, lid van de adidas Group, verantwoordelijk voor wereldwijde merken. Het doel is dus om in 2017 minimaal elf miljoen plastic flessen uit kustregio's te verzamelen met de hulp en hulp van strandschoonmaaksters en milieuactivisten. "We zullen de flessen recyclen en ze veranderen in hoogwaardige sportkleding."

Hardloopschoenen of 'hardlopers' zijn sinds de jaren 80 een steunpilaar in de stedelijke cultuur Nike Air Vapormax Damen en dit jaar is dat niet anders, maar waarom? Dit jaar lijkt het net als elk ander weekend, of het nu een Adidas NMD is, een nieuwe Yeezy of een Ultra-boost, duizenden mensen verzamelen zich rond hun laptops of een lokale Adidas-dealer om een paar te pakken. Deze rage leek van de ene op de andere dag plaats te vinden, omdat sommige van dezelfde mensen die religieus aan Nike vastzaten en gezworen nooit van merk te veranderen, nu met de nieuwste Ultra-boosts de straat op lopen. Deze plotselinge rage voor Adidas-hardlopers kan worden toegeschreven aan één persoon en één persoon, Kanye West.

Toen Nike en Kanye in 2013 afstand namen, leek dat op veel van zijn fans. Nadat hij de deal met Adidas had geïnkt en alleen kleding voor hem begon te produceren, schoot de populariteit van Adidas omhoog. Rond dezelfde tijd lanceerde Adidas hun nieuwe boost-technologie en beweerde dat dit de toekomst was van de prestaties en het comfort van schoenen. Kanye West implementeerde deze nieuwe technologie op zijn nieuwe lijn Asics Gel Lyte 5 Femme schoenen, en dus begon de paradigmaverschuiving te beginnen.

In eerste instantie kreeg de Adidas Ultra-boost niet zoveel aandacht als Adidas oorspronkelijk had gehoopt en pas toen Kanye West één nummer uitvoerde tijdens een time-out bij Bulls, werden ze vrijwel onmiddellijk een hit. Tijdens zijn optreden droeg hij de driedubbele witte Ultraboost die een paar dagen eerder uitkwam en binnen een uur na zijn Nike Air Force 1 Womens optreden waren ze uitverkocht op Adidas.com en zijn ze nu alleen nog te vinden bij tweedehandswinkels zoals eBay voor $ 300- $ 400 plus.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None