Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Women
No Picture
Created 2018-12-28
Owner mnmcnhffb
Title nike dunk low premium
About me

nike schoenen heren blauw Voor 2018 wordt de verhaallijn uitgebreid met een nieuwe kijk op de ongrijpbare Diamond Dunk. Elke colorway heeft een premium constructie met croc-details en een verwijderbare Swoosh die de iconische diamantblauwe kleur en verborgen branding bij de hiel onthult.

nike schoenen dames wit De schoen die een van de grootste sneaker-rellen aller tijden veroorzaakte, is het vervolg op Jeff Staples Nike SB Dunk Low eindelijk gedaald. Vervanging van de OG grijs en wit Swoosh kleurenschema, de "Duif" is vernieuwd met tonale zwarte nubuck bovenwerk en de klassieke "Sienna" rode buitenzool.

nike schoenen zwart rood Geïnspireerd door sport, maar gemaakt voor comfort, werken de foam tussenzool en rubberen cupsole naadloos op het speelveld of de halfpipe. Daar om massahysterie te veroorzaken - zelfs 12 jaar later - tekent de geborduurde duif aan de zijhak de blik af.

nike dunk low premium In 1985 bracht Nike de originele Dunk Hi-sneaker uit op heavy-match met de uniformen van de beste basketbalteams. Nu, 24 jaar later, hebben we iedereen gezien, van graffitikunstenaars en supermerken tot cool-guy-winkels en rockbands hebben hun draai gemaakt in het iconische silhouet.

https://www.winkelhao.com/
Searching for a Man
About the partner  
Purpose Friendship
Promotion level None