Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2019-01-11
Owner sooo
Title Nike Air Max 270 Mujer
Description

Als een hardloopschoen je 25 procent sneller maakt, zou het dan fair zijn om hem in een race te dragen? Hoe zit het met 10 procent? Of 2 procent? De Nike Zoom Vaporfly 4% - een Adidas Superstar Femme springerige, dure schoen die een jaar geleden voor het publiek werd uitgebracht - werpt deze vragen op als geen schoen in de recente geschiedenis van de lange afstand.

Nike zegt dat de schoenen ongeveer 4 procent beter zijn dan sommige van de beste raceschoenen, zoals gemeten aan de hoeveelheid energie die hardlopers besteden tijdens het hardlopen. Dat is een verbazingwekkende claim, een efficiencyverbetering van bijna zes minuten tot een drie uur durende marathonloper, of ongeveer acht minuten tot een vier uur durende Nike Air Odyssey Mujer Nike Air Zoom Pegasus 35 Femme marathonloper.

En het kan een nauwkeurige zijn, volgens een nieuwe analyse door The New York Times van racegegevens van ongeveer 500.000 marathon- en halve marathonlooptijden sinds 2014.

Met behulp van openbare raceverslagen en schoenrecords van Strava, een fitness-app die zichzelf het sociale netwerk voor atleten noemt, ontdekte The Times dat hardlopers Asics Gel Lyte 3 Womens in Vaporflys 3 tot 4 procent sneller renden dan vergelijkbare hardlopers die andere schoenen droegen, en meer dan 1 procent sneller dan de de snelste raceschoen.

We ontdekten dat het verschil niet werd verklaard door snellere hardlopers die ervoor kozen om de schoenen te dragen, door hardlopers die ervoor kozen om ze te dragen in lichtere races of door hardlopers die overstapten op Vaporflys na het uitvoeren van meer trainingsmijlen. In plaats daarvan suggereert de analyse dat een Nike Air Zoom Pegasus 35 Damen hardloper Nike Air Max 95 Mujer die Vaporflys draagt in een race tussen twee marathonlopers van hetzelfde vermogen een echt voordeel zou hebben ten opzichte van een concurrent die deze niet zou dragen.

Een onyx-podium vangt vlam en drie performers, gesilhouetteerd in de vuurzee, beginnen te zingen van achter de vlammen. Je kunt de stem van Kanye West horen, maar je kunt zijn gezicht niet onderscheiden. De eerste glimp Nike Air Max 270 Mujer van hem, uit het vuur stekend, is een schoen.

Maar niet zomaar een schoen: met name een witte Adidas Ultra Boost, die tot nu toe - de Billboard Music Awards in mei 2015 - nooit in het openbaar is gedragen.

West begint zijn volgende nummer en springt door de vlammen. Hij is helemaal in het zwart gekleed, behalve de twee witte Ultra Boosts, die als uitroeptekens in de lucht hangen. "Wat gebeurt er nu? Elke winkel die [Ultra Boosts] had Nike Air Vapormax Mens binnen een uur gewist, "zegt Yu-Ming Wu, oprichter van het schoenencultuurnetwerk Sneaker News, met slechts een vleugje overdrijving.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None