Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Hardware
No Picture
Created 2019-01-13
Owner oireurrew
Title new balance 574 blauw
Description

new balance schoenen zwart met goud De New Balance 1500 is een lust voor hardlopers die een ondersteunende schoen nodig hebben voor snellere runs, races of speedwork. De New Balance 1500 heeft een uitstekende stabiliteit en duurzaamheid, terwijl hij toch geniet van lichte flexibiliteit die snel aanvoelt.

new balance schoenen heren groen New Balance is altijd betrouwbaar als je een no-nonsense, strikt verse paar trappen nodig hebt, daarom zijn we volledig open over de nieuwste release van Boston Sportswear Stalwart voor de fan-favoriet 998.

new balance schoenen dames roze Het New Balance X-90 'Return To Future'-pakket combineert twee generaties van het merk: de historische en iconische identiteit waar we van gaan houden, met de toekomst van wat nog moet komen. De X-90 voert een sluike styling en vormgeving uit voor de hedendaagse consument, terwijl hij hulde brengt met subtiele knipogen naar het verleden, het 'Return To Future'-pack belichaamt deze gedachte in twee kleuren voor mannen en twee voor vrouwen.

new balance 574 blauw New Balance koos een verfrissende aanpak als het aankwam op de 574S. De originele 574 werd in 1988 gemaakt als een combinatie van twee andere New Balance-silhouetten. Het was een belangrijk onderdeel van zijn tijd. Met zijn ontwerp en constructie, brengt het een eerbetoon aan het origineel op een progressieve en moderne manier met een premium multi-textiel bovenwerk, slanke silhouetten, 3 sterke colorways en een sokachtige pasvorm. Deze schoen overbrugt de generatiekloof en spreekt tot iedereen die bereid is een kans te nemen en te groeien.

https://www.newbsports.com/
Type Pc
Price  
Promotion level None