Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2019-08-08
Owner e37lbcal
Title nike air max 90 python
Description
nike schoenen zwart dames De luchtbel veranderde de manier waarop hardlopers naar hun schoenen zouden zoeken, het was een visuele herinnering aan de demping en het comfort dat ze uit hun schoenen kregen. Zelfs als de jaren zijn verstreken en de Air Max 90 overbodig is geworden als elite-hardloopschoen zelf, is de erfenis die hij heeft achtergelaten zo sterk dat hij bleef zoals een schoen die mensen nonchalant wilden dragen.

nike schoenen heren blauw Kijkend naar het verleden met het oog op de toekomst - de eerste stijl in het ‘Python’ -pakket blijft trouw aan de ’03 OG, met een witte lederen basis bedekt met gestructureerde panelen van suede en roofdierachtig slangenleer.

nike air max schoenen wit Nike verhoogt het niveau van creativiteit, omdat het deze nieuwe ICE-versie van het klassieke Air Max 90 hardloopsilhouet presenteert. Het model dankt zijn naam aan de doorschijnende fused in zijn build. De eerste in zijn soort is de Gym Red / Neon colorway, met een rood synthetisch bovenwerk met een tonaal kristallijn patroon van geometrische vormen en bijpassende tonale veters.

nike air max 90 python Deze Nike Air Max 90-aanbieding omvat een bovenwerk van wit gaas met grijze en zwarte versterkingen. De schoen wordt gemarkeerd door een veelkleurig Swoosh-logo op de regenboog aan de zijkanten, evenals door tinten oranje, paars, rood, blauw en geel op de plastic bekleding.

https://www.air270sport.com/
Price  
Promotion level None