Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Hardware
No Picture
Created 2019-09-05
Owner o4micei6
Title nike air max deluxe sequoia
Description
nike schoenen heren zwart Geïnspireerd door de geluidsgolven en de hectische energie van een rave, liet de Air Max Deluxe een gedurfde en expressieve voetafdruk achter in de geschiedenis van Air Max. De Nike Air Max Deluxe OG is een schoenenstijl uit de jaren 90 die je zou kunnen vragen. Toegegeven, deze retro komt al heel lang voor. De Air Max Deluxe komt naar ons toe met een aantal van de meest herkenbare Nike-technologie die er is.

nike schoenen wit met roze De Air Max Deluxe sierde voor het eerst de line-up van Nike in 1999. Deze slaapschoen werd stilletjes een cultklassieker voor sneakerheads, maar zo snel als hij verscheen in de Nike-archieven. De raves van de jaren 90 zetten Nike ertoe aan om een ​​pagina te nemen van de geluidsgolven en voelen ravers uit de eerste hand die een ontwerp vol leven achterlieten.

nike air max schoenen blauw De Sequoia Green-iteratie heeft een vergelijkbare aanpak, maar met een meer dramatische afwerking. De basis van deze editie is in een mix van Olive en White. Het meest visueel aantrekkelijke element komt via een scherp contrasterende tint. Bright Crimson snijdt en buigt door het bovenwerk voor een cinematografische toon.

nike air max deluxe sequoia En voor iedereen die denkt dat de Air Max 97 en 98 er saai uitziet, is deze Nike Air Max Deluxe jouw favoriete sneaker. Deze sneaker is een echte blikvanger en als je 19 jaar niet meer wilt wachten op zijn retro, moet je er waarschijnlijk een van deze nu copten! Gekleed in een kleurenschema Zwart, Midnight Navy en Silver. Deze Nike Air Max Deluxe heeft een op marine geïnspireerd bovenwerk met neonaccenten.

https://www.schoenensize.com/
Type Pc
Price  
Promotion level None