Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2019-09-05
Owner 1xzr83xw
Title adidas ultra boost x parley
Description
adidas schoenen heren zwart Geïnformeerd door eerdere Ultraboost-silhouetten zoals Ultraboost Uncaged waarbij de kooi-ondersteuning is gemaakt door interne versterking, is de kooi-ondersteuning van Ultraboost X een slankere esthetiek voor vrouwen. Moderne, vrouwspecifieke attributen omvatten een adaptieve boog, waardoor de Primeknit-bovenkant zich naar de voet kan vormen terwijl hij synchroon met elke hardloopstijl beweegt.

adidas schoenen wit met roze De Adidas Ultraboost X voor dames is een hoogwaardige hardloopschoen die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van vrouwelijke hardlopers te voldoen. De Ultraboost X heeft een naadloos, sokachtig Primeknit-bovenwerk dat als een tweede huid past en met je voet van elke heelstrike naar teen-off beweegt als een verlenging van de pas van elke drager.

adidas schoenen dames blauw De unieke en eerste in zijn soort drijvende boogconstructie van de schoen wikkelt de middenvoet en biedt goede ondersteuning waar het het meest nodig is. Dit resulteert in aangepast comfort, en niet te vergeten de stijl van het draaien. Ondertussen levert Boost-demping over de hele lengte explosieve energie bij elke stap. De Ultra Boost X is ontworpen met het Aramis 3D motion capture-systeem, dat de bewegingen van lopers in kaart brengt om een ​​pasvorm te creëren zonder drukpunten of irritatie.

adidas ultra boost x parley Het bereiken van grootheid komt van toewijding. Na 30 jaar zoeken naar het ultieme tussenzoolmateriaal en drie jaar ontwikkeling, werd in 2013 de eerste technologie geïntroduceerd. Boost-technologie, bestaande uit duizenden aan elkaar gesmolten capsules, levert meer energierendement dan elke voorgaande schoen, waardoor de wereldbol een nieuwe standaard van comfort.

https://www.nicestijl.com/
Price  
Promotion level None