Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2019-10-12
Owner 6dww8onf
Title nike air pegasus 92 lite se
Description

nike schoenen kopen dames Het is 2019 en de klassieke Nike Air Pegasus 89 is weer terug voor zijn 30e verjaardag. Geïntroduceerd in een tijdloze colorway van zwart en blauw, heeft de hardloper een bovenwerk van zwart mesh en suède met lederen accenten. Het contrast met de stijl is grijs Swooshes aan de zijkanten, gevolgd door een vleugje blauw op de bovenste oogjes en over de hiel. Eindelijk een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool van het ontwerp.

nike schoenen heren zwart De Nike Air Pegasus 92 Lite is een geremasterde terugkeer van de Pegasus 92. Met designlijnen en een bovenste patroon dat trouw blijft aan het origineel. Dit aankomende aanbod is gekleed in een wit, Wolf Gray, Total Orange en Midnight Navy kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van grijs gaas met witte lederen overlays, oranje accenten en gaas op de kraag, een Navy Swoosh-logo aan de zijkanten bovenop een zwarte rubberen zool completeert het ontwerp.

nike schoenen wit goedkoop De Nike Air Zoom Pegasus 34 krijgt de speciale NIKEiD-behandeling en deze release is geïnspireerd op de eerste herinneringen van Joan Benoit Samuelson aan haar iconische loopbaan. "Toen ik begon te rennen, schaamde ik me zo dat ik zou lopen als er auto's voorbij kwamen, of deed alsof ik naar de bloemen keek", zegt Samuelson. Samuelson overwon die eerste onzekerheden en werd later marathonkampioen voor vrouwen, en vanaf daar bleef hij tientallen jaren over de hele wereld rennen en inspireren.

nike air pegasus 92 lite se Deze sneaker was een haalbare optie voor bijna elke soort hardloper die innovatieve technologie combineert ten voordele van de atleet. Sinds 1983 is de Nike Air Pegasus hardloopschoen herwerkt om nieuwere materialen en andere upgrades te implementeren. Vandaag is de Nike Zoom Pegasus 34 de nieuwste versie van deze klassieke hardloper. Hoewel het silhouet veel variaties heeft gezien, heeft het zijn strakke, eenvoudige uiterlijk nog steeds niet verloren.

https://www.footstijl.com/
Price  
Promotion level None