Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/bdurrell/public_html/assetise.com/error/error.php on line 115 Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/bdurrell/public_html/assetise.com/error/error.php on line 115 Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/bdurrell/public_html/assetise.com/error/error.php on line 115 Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/bdurrell/public_html/assetise.com/error/error.php on line 115 Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/bdurrell/public_html/assetise.com/error/error.php on line 115 [Noah's Classifieds] - Nike Air Max 270 Dames
Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2019-10-16
Owner sooo
Title Nike Air Max 270 Dames
Description

Wanneer sportkledingbedrijven veel nadruk leggen op prestatie-innovatie in schoeisel, worden andere gebieden zoals styling vaak aangetast. Technologiegedreven ontwerpen doen het misschien goed op het circuit, op het veld of op het veld, maar wanneer het tijd is om de atletische uitrusting uit te trekken en de straat op te gaan, zien ze er niet goed uit.

Voor Adidas, een merk wiens succes de laatste jaren enorm is gestegen, is hun ervaring met innovatie precies het tegenovergestelde - en Boost-technologie is daar een groot deel van.

Nike Air Vapormax Femme

In 2013 introduceerde The Brand with the Three Stripes Boost als zijn revolutionaire dempingssysteem, dat het hoogste energierendement in elke hardloopsneaker opleverde. De technologie is ontworpen om hardlopers te voorzien van zachte demping en langdurige energie die starre sneakers niet konden.

Wat Nike Air Max 270 Flyknit Femme Boost anders maakt dan alle andere demping die in sneakers wordt gebruikt, is het Nike Air Presto Donna materiaal. Adidas werkte samen met het toonaangevende chemiebedrijf BASF om een solide korrelig materiaal te ontwikkelen dat wordt opgeblazen en omgezet in duizenden kleine energiecapsules. Wanneer de capsules in elkaar worden gezet om de afzonderlijke Boost-middenzool te vormen, slaan ze meer energie op en geven ze meer vrij dan enig ander ontwerp op de markt.

Hoewel sneakerinnovatie in de hele industrie uit veel onderzoek en ontwikkeling bestaat, is er ook veel vallen en opstaan. Voor de consument kan nieuwe technologie gimmicky lijken, omdat merken air-units, speciale schuimen en dergelijke bedenken voor prestaties. Boost is verre van een gimmick en het gebruik ervan blijft zich uitbreiden in de hele productlijn van Adidas.

Dezelfde technologie die hardlopers comfortabel Adidas Gazelle Dámské hield tijdens Adidas Ultra Boost Donnalange afstandsritten, wordt nu gebruikt voor basketbalsneakers, voetbalschoenen, lifestyle sneakers en zelfs gemoderniseerde merkklassiekers zoals de Superstar.

Toen Adidas in 2015 de Ultra Boost onthulde, beweerden ze dat het "De beste hardloopschoen ooit" was. Zelfs met de indrukwekkende geschiedenis van Adidas om atletiekschoenen van wereldklasse te produceren, was dit een verheven statement. Maar het merk wist dat de sneaker die ze hadden gemaakt de normen van de lopende kicks ver overtrof. Wat ze niet wisten, was dat de impact ervan veel verder zou reiken en zich zou verspreiden in de modewereld en de sneakercultuur zou transformeren.

Boost-technologie wordt vaak aangekondigd als een van de Nike Air Max 270 Womens meest baanbrekende innovaties die ooit op de sneaker-markt zijn gekomen. Het was niet ontworpen voor sneakerheads, maar was in de eerste plaats een schoeiseltechnologie Nike Air Huarache Femme voor sporters - zowel professioneel als amateur. Het bood ongekende niveaus van comfort en beloofde 20% meer energierendement dan standaard EVA-rubber, wat een geheel nieuwe maatstaf vormt voor hoe een topprestatiesneaker kon voelen en presteren. Bestaande uit honderden aan elkaar gelaste witte "energiecapsules", was het onmiddellijk herkenbaar, wat alleen maar bijdroeg aan zijn reputatie op straat.

Ondertussen bleven de ontwerpers van adidas experimenteren met de mogelijkheden van deze nieuwe technologie, aangespoord door de wens om zichzelf te overtreffen. "We wisten dat we een bovenwerk moesten maken dat het gevoel onder de voet kon verbeteren om een holistische, opwindende comfortervaring te creëren", legt Matthias Amm, productdirecteur van adidas Running, uit. "Ons Futures-team begon te werken aan het verbeteren van dit concept met meer boost, een betere overgang en een geweldige, Nike Air Max 270 Dames superieure pasvorm op de bovenkant."

In 2015 werd de Ultra Boost geboren. Het ontwerp was de perfecte synthese van innovatie en stijl - het zag er verdomd goed uit, het voelde zo geweldig als het eruit zag en voor iedereen die er daadwerkelijk in liep, presteerde het beter dan elke hardloopschoen op dat moment. De Ultra Boost was zeker voor op de curve en veroorzaakte een revolutie in hardlopen die, in tegenstelling tot zijn voorgangers, ook in de modewereld kon infiltreren.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None