Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cottages
No Picture
Created 2019-10-31
Owner hlx7li2a
Title nike air berwuda prm
Description

nike schoenen zwart dames Voor dit seizoen heeft het merk een klassieker uit hun archieven gehaald en de retro Air Bermuda opnieuw gemaakt in de Air Berwuda. Het Air Berwuda-silhouet heeft dezelfde kenmerken als de originele Bermuda, die dateert uit 1979. De Air Berwuda is geïnspireerd op zijn afstammeling met het bovenwerk en geen naaiafbeeldingen.

nike schoenen heren outlet De tussenzool van de sneaker is geperst en vervaardigd van een subtiel Phylon-materiaal voor een lichtgewicht en responsieve afwerking. Andere kenmerken van de Air Berwuda zijn een duurzame rubberen buitenzool met een wafelpatroon en een rubberen technische tong voor een unieke afwerking. Het iconische Nike swoosh-logo is versierd aan de zijkant van de sneakers om een ​​kenmerkende Nike-stempel te geven.

nike schoenen wit met groen Geaccentueerd door levendig bladgoud dat het voor- en achtergedeelte van de lage sneaker bedekt, bestaat het slanke en gemoderniseerde profiel uit canvas, suede en mesh voor uitstekend comfort. Licht bot wordt gebruikt voor zijn veters, middenpanelen en middenzool, terwijl blauwgekleurde swooshes zijn opvallende palet in het algemeen stollen.

nike air berwuda prm Klassiek ontmoet modern als het gaat om de stijl van de Nike Air Berwuda. De sneaker draagt ​​de technologie van een hardloopschoen in de buitenzool en biedt een uitstekende beweging aan de drager. Deze hardloop-casual schoen van Nike heeft uitstekende functies en een lichtgewicht behandeling tegen een budgetvriendelijke prijs.

https://www.footstijl.com/
Price  
Promotion level None