Please register or log in.
Item details add to favorites
Category Cars
No Picture
Created 2020-01-15
Owner sooo
Title Nike Air Pegasus 83 Hombre
Description

De corduroy-look is terug op de Nike Air Max 97 met het frisse 'Corduroy-pakket' dat twee Adidas Stan Smith Womens nieuwe iteraties oplevert.

We weten wat je misschien denkt en nee, dit is geen andere samenwerking met Nike Air Max 95 Femme Sean Wotherspoon. Zijn dagen met Nike lijken lang voorbij te zijn, maar Nike heeft de Air Max 97 opnieuw dezelfde look gegeven die erg doet denken aan het iconische paar dat een paar jaar geleden uitkwam.

De twee nieuwe iteraties komen met een corduroy bovenwerk dat het vintage-enthousiast materiaal in een verscheidenheid van verschillende kleuren kenmerkt. Het lijkt erop dat de paren tegengesteld aan elkaar zijn, dezelfde kleuren aantrekken, het ene paar baadt in meestal blauw, terwijl het andere in roze baadt. Andere kleuren zoals houtskoolgrijs, beige en oranje verschijnen op de vele overlays waar de 97 het meest om bekend staat. Reflecterende details zijn toegevoegd voor een extra flair, terwijl een Air Max-eenheid over de hele lengte het nieuwe ontwerp completeert.

De Air Max 97, het geesteskind van ontwerper Christian Adidas Nmd Dames Tresser, is geïnspireerd op BMX-fietsen en heeft kenmerken overgenomen van de Air Zoom Spiridon. Het kreeg de bijnaam 'Silver Bullet' omdat de strakke lijnen en reflecterende eigenschappen vergelijkbaar waren met de snelle verlichting van Japan. De 97 is gemaakt van een gemengd leer en synthetisch gaas met reflecterende 3M-biezen en heeft een verborgen veter-veter-systeem met geborduurde Swoosh-branding. Onder de voet bestaat een volledig gesloten PU luchtdicht dempingssysteem met 3 kamers voor comfort en ondersteuning aan de voorvoet, boog en hiel. Compleet met een lint hiel lus, deze metalen snelheidsdemon gepersonaliseerd maximale AIR Max.

De voorraad van Nike is momenteel hoog, en een selectie van vernieuwde klassiekers en moeilijk te vinden samenwerkingen heeft de zaken in goede conditie gehouden binnen Adidas Superstar Mujer de bredere sneakercultuur en off-the-shelf-verkoop.

Dus, de onthulling van een nieuw silhouet, hoewel niet onverwacht, roept vragen op over wat Nike in hemelsnaam denkt te doen met deze gigantische, draagbare airbag?

Ten eerste is het ontworpen om veel duurzame vakjes aan te vinken. Voor een schoen die voor het grootste deel synthetisch is, lijkt de impact op het milieu grotendeels te zijn beperkt - Nike beweert dat de 720 meer dan 70 procent gerecycled gefabriceerd afval bevat en dat bij de productie van zijn Air-schoenen ongeveer 95 procent van het afval is wordt gerecycled, en dat alle faciliteiten die ze in de VS produceren tegen 2019 alleen door hernieuwbare energie worden aangedreven.

Allemaal zeer lovenswaardig - maar nog belangrijker, wat is er met die enorme rubberen rubberboot aan de onderkant? Misschien, Nike Internationalist Femme gezien het traject van Nike's Air-eenheid, was deze gezwollen schoen onvermijdelijk.

De Air-eenheid Nike Air Zoom Pegasus 36 Damen vindt zijn oorsprong in 1978 - de Nike Tailwind was een pro-gerichte hardloopschoen met kleine, met gas gevulde polyurethaanzakken ingebed in de zool, een innovatie geproduceerd door voormalig NASA-ingenieur M Frank Rudy, die zijn werk herbestemde in blaasvormende astronautenhelmen van hard plastic. De Air-eenheid bleef een niche, alleen-runner-product voor premium, gespecialiseerde schoenen, maar het zou een belangrijke rol spelen bij het domineren van professioneel basketbal door Nike - en bij uitbreiding de enorme fanbase veroveren.

NBA-spelers droegen de Nike Blazer en Bruin sinds 1972, maar de Air Force 1 - met een grotere luchteenheid dan de Tailwind - werd in 1982 gegeven aan zes spelers (Moses Malone, Michael Cooper, Nike Air Pegasus 83 Hombre Bobby Jones, Calvin Natt, Mychal Thompson en Jamal Wilkes), die zijn succes zowel op als buiten het Nike Air Zoom Spiridon Dames veld hebben verzekerd. De Air Force 1 ging in 1984 met pensioen, maar werd in 1986 opnieuw uitgegeven als straatschoen - het werd 's werelds best verkopende sneaker. Ondertussen werd op het veld de eerste schoen van Michael Jordan, de Air Jordan, geïntroduceerd in 1984, en de Air-eenheid explodeerde.

Een legende vertelt dat de NBA Jordan altijd beboet had, omdat zijn opzichtige schoppen in strijd waren met de toen strikte kleurregels voor rechtbanken voor schoenen. Vermoedelijk heeft Nike de boetes elke keer betaald, slim berekend dat de blootstelling ruimschoots opweegt tegen de door de NBA opgelegde vergoedingen.

Consumption  
Broken No
Price  
Promotion level None