Please register or log in.
  • (810 pages)
  • first
  • prev
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • next
  • last
Advertisements in this category Notify me when new ads are submitted in this category
  Title ascendingdescending Consumption ascendingdescending Broken ascendingdescending Price ascendingdescending Picture
add to favorites Nike Air Max Tavas Femme   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Nike Internationalist Femme Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. Nike Air Max 270 Mujer "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit Adidas ZX Flux Homme naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het Nike Air Presto Donna uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, Adidas ZX Flux Femme "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Nike Air Odyssey Dámské Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan Adidas ZX 750 Womens ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt Nike Air Max Tavas Femme van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Asics Gel Lyte 3 Womens<   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, Adidas NMD Femme was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, Nike Air Max 90 Womens vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en Nike Air Presto Femme streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde Nike Air Max 2016 Femme dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden Nike Roshe Run Damen met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele Nike Air Max Zero Femme persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende Asics Gel Lyte 3 Womens ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de Adidas ZX Flux Femme golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Adidas Eqt Support Adv Hombre   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Nike Cortez Femme Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. Asics Gel Lyte 5 Damen "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je Adidas Superstar Mujer Blancas die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet Asics Gel Quantum 360 Femme noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, Nike Air Vapormax Femme of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt Adidas ZX 700 Femme ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die Adidas Eqt Support Adv Hombre zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een Adidas Superstar Damen utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Characteristics of steel plastic geogrid   No  
No Picture
1. The tensile force of the low price steel plastic compound geogrid is carried by the high-strength steel wire woven by warp and weft, which produces a very high tensile modulus under low strain capacity, and the vertical and horizontal ribs cooperate to fully exert the interlocking effect of the grid on the soil. 2. The longitudinal and transverse ribs of the steel plastic compound geogrid are woven into the net by warp and weft, and the outer wrap layer is formed once. The steel wire and the outer wrap layer can coordinate and the elongation at break is very low. The main force-receiving unit of the steel-plastic composite geogrid is steel wire, and the creep variable is extremely low. 3. Through the treatment of the plastic surface in the production process, the rough pattern is pressed to enhance the roughness of the surface of the grid, and the friction coefficient between the steel-plastic composite geogrid and the soil is improved. 4. The width of the steel plastic compound geogrid can reach 6m, achieving efficient and economical reinforcement. 5. The high-density polyethylene used in the steel-plastic composite geogrid can ensure that it will not be attacked by acid and alkali and salt solution or oil at normal temperature; it will not be affected by water dissolution or microorganisms. At the same time, the polymer properties of polyethylene are also sufficient to resist the aging caused by ultraviolet radiation. After the plastic geogrid is stressed, the vertical and horizontal ribs cooperate to prevent cracking or breakage of the joint. In actual engineering, after the compaction of the filler, it is not exposed to ultraviolet light and oxygen, so it can fully meet the requirements of permanent engineering construction. For more information about geogrid, please visit the website to consult for free.
add to favorites Adidas I 5923 Dames   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij Nike Air Pegasus 83 Femme te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Adidas I 5923 Femme Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot Nike Air Max Thea Femme op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de Nike Air Max Jewell Femme gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle Nike Air Max Thea Femme modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks Nike Air Max Thea Femme naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland Adidas I 5923 Dames en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen Nike Internationalist Mujer aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Nike Air Huarache Damen   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig Asics Gel Quantum 360 Womensingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde Nike Air Max Thea Femme natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top,Adidas Stan Smith Womens of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Nike Air Max 270 Donna Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] Adidas Stan Smith Womens zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben Nike Air Zoom Spiridon Dames constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek Nike Air Huarache Damen uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je Adidas Superstar Mujer leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Sand making machine turns urban construction waste into treasure   No  
No Picture
In the past, construction waste was mainly transported to suburbs or villages, mainly open air or landfills. Construction waste sand making machine convert urban construction waste into building materials. Uses: to meet the needs of urban modernization, crusher features: flexible combination, adaptability and easy maintenance. Classification: mobile and fixed (can be flexibly selected according to specific needs). Application areas: construction waste, industrial waste, cinder, coal, slag, fly ash, building materials, non-metallic solid waste and other waste. Function: It can produce all kinds of new building materials that meet the quality inspection specifications and no secondary pollution, and achieve the ideal environmental protection effect of near zero pollution and zero emission. Production efficiency: According to the equipment configuration, the utilization rate of construction waste can reach 80-100%. Construction waste will be crushed and screened through special equipment such as construction waste crushers, vibrating screens and vibrating feeders.
add to favorites Nike Air Max 270 Womens   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de Nike Internationalist Femme sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Nike Air Max Command Femme Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar Asics Gel Lyte 3 Mujer persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan Nike Air Max 2016 Hombre in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust Nike Air Max 270 Womens is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als Adidas Ultra Boost Femme het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in Nike Air Max Thea Womens de mode.

add to favorites portable crusher used in marble processing   No  
No Picture
As the leader Chinese mining machinery, Shanghai SBM Machinery Manufacturing Co., Ltd. to lead the development of the times, the development of new technology, new technology and new equipment to strengthen. According to the characteristics of open pit marble processing of our country, the rubber tyred series mobile Shanghai SBM Machinery Manufacturing Co., Ltd. adopts advanced technology developed crushing station, with high performance, high stability, beautiful appearance, reached the international advanced level of similar products, to meet market demand. Rubber tyred mobile portable jaw crusher station is composed of a machines used in marble mining , composed of machines used in marble mining , vertical used mobile stone crusher sand maker, vibrating screen, conveyor, motor and other products, according to the requirements of the crushing process different composition first crushed sieve or broken after screening process, crushing station according to the actual demand of coarse crushing, fine crushing combined into two sections of crushing and screening system, but also can be combined into a coarse crushing, fine crushing, three stage crushing and screening system, also can run independently, have great flexibility.
add to favorites "Nike Air Huarache Mujer   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot Nike Air Presto Womens deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het Adidas Ultra Boost Womens begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt Nike Cortez Damen ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Asics Gel Lyte 3 Femme Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. Nike Air Max 95 Donna "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen Adidas Superstar Femme een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus Nike Air Huarache Mujer al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer Damen werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Nike Air Huarache Mujer   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, Nike Epic React Flyknit Mujer zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Nike Air Max 2017 Damen Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt Adidas Nmd Mens ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn Nike Air Max 2016 Dámské uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het Nike Air Max 90 Mujer ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Adidas Superstar Femme Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik Adidas ZX Flux Homme ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Nike Air Huarache Mujer Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Asics Gel Quantum 360 Femme   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus Nike Air Max 270 Femme X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot Adidas Nmd Womens toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op Adidas Ultra Boost Womens de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van Nike Internationalist Damen $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het Adidas Superstar Donna platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas Asics Gel Quantum 360 Femme op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend Nike Air Vapormax Hombre geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die Adidas ZX 750 Femme worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Adidas Ultra Boost Mujer Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Nike Air Zoom Mariah Flyknit Racer Femme Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk uit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. &Nike Air Max 95 Femme quot;Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, "benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike Air Vapormax FemmeNike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga Nike Air Presto Donna altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve Asics Gel Lyte 3 Femme resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan Adidas Gazelle Damen dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites Nike Air Max 2016 Dames   No  
No Picture

De lijn van de overvolle, zweterige undergroundclubs in New York naar het hoofdkantoor van Nike in de buurt van Portland, Oregon, lijkt voor sommigen misschien moeilijk te traceren. Nike Air Max 2017 Womens Maar voor Venus X-one van 12 finalisten die zijn getikt om originele Air Max-herontwerpideeën voor Nike's Vote Forward-competitie bij te dragen, is het een platgetreden paadje. Immers, voordat de Bronx-native GHE20G0TH1K lanceerde, haar cultuurbepalende hiphop / goth dance-feest in 2009, was ze volledig ingebed Nike Air Max 95 Dámské in de sneakerheadscene van de stad. "Toen ik 18 was en ik alleen verhuisde, was het enige dat ik kocht eigenlijk sneakers!" Zegt ze lachend tegen de telefoon. "Sneakercultuur was heel groot toen ik jong was. Het was een groot deel om tiener in de stad te zijn. '

Hoewel witte vinyl-go-go-schoenen als volwassen schoenen voor haar zijn uitgegroeid, begeerde Venus graag trainers met een beperkte oplage, vaak met vrienden in contact om te traden en haar meest gewaardeerde paren aan te passen. Asics Gel Lyte 3 Femme "Toen ik op de middelbare school zat, was dat jaar het begin van wat ik zag met urban-kids die vintage meer verzamelden en naar Beacon's Closet gingen", zegt ze. "Op dat moment verzamelen en zorgen voor dingen en archiveren was iets nieuws voor de kap." De fascinatie voor sneakers breidde natuurlijk Adidas Eqt Support Adv Damenuit naar kleding; en zoals Venus opmerkt, leidde die botsing van high fashion en streetwear uiteindelijk tot merken als Hood By Air. "Het ging over de hele outfit. Dus als je die zeldzame Nike had, nou, welke top gaat ermee? "Zegt ze. "Natuurlijk, misschien draag je die Billionaire Boys Club-top, of begin je misschien gewoon aan je eigen lijn. En dat is wat er gebeurde. "En terwijl Venus mij verzekerde dat haar persoonlijke verzameling niet zo groot was als ze kwamen, was ze zeker niet boven het uitgeven van $ 400 aan een paar limited-edition Nike Air Jordan x A Tribe Called Quest dunks toen , het soort comfortabele zolen dat ze tot op de dag van vandaag blijft dragen. "Ik heb nooit de hielen op de hak genomen, omdat het onrealistisch is! Ik moet door de club rennen en ervoor zorgen dat mensen instappen, &Nike Air Vapormax Femme quot;benadrukt ze.

Praktisch was iets waar Venus rekening mee moest houden met DEFCON 1, haar vinyl sok-boot sneaker ontwerp voor Nike, hoewel de gewaagde stijl niet noodzakelijkerwijs was gemaakt met een traditionele atleet in gedachten. "Ik probeer niet dezelfde persoon uit te rusten als Tinker [Hatfield] zou doen als hij de AF1 maakt", zegt ze. "Ik maak een schoen voor een DJ, een culturele persoonlijkheid, iemand die echt belangrijk is maar niet noodzakelijk hetzelfde stadion heeft om op te spelen. Het platform kan in de club zijn, ze kunnen een voguer zijn, of ze kunnen een DJ zijn, of een modelclubkind dat de muze is van alle modeontwerpers. Dat zijn echte atleten maar ze spelen op een ander veld. "

Alle dystopische referenties terzijde, Venus ziet het nog steeds als een leuk idee voor een schoen, Adidas Gazelle Womens waarvan ze hoopt dat ze ook in de behoeften van high-fashion sneakerheads zal voorzien. "Ik ben constant in beweging en ik ga altijd ergens belangrijks naartoe," zegt ze. "Ik moet comfortabel zijn en kunnen lopen, de trein nemen, maar ook - hey, ik heb nu een interview in Vogue! Laat me mijn broek uittrekken en mijn laarzen aandoen, en draag een oversized T-shirt! En dan kan ik naar mijn volgende ding rennen. "En terwijl de definitieve resultaten voor Nike's online 'Revolutionairs'-peiling pas op 26 maart verschijnen, heeft Venus al onze stem.

Na een dag lang masterclass werkte het Nike-team in de buurt van Portland en bedacht hoe de schoen zou functioneren voor iemand die zowel politiek ingesteld als modebewust is. Het over-de-dij ontwerp dat ze heeft ingezonden voor de volkskeuzewedstrijd Nike Air Max 2016 Dames vervaagt van een waarschuwend geel naar een alarmerend rood en heeft een verwijderbare vinylsok die rond de enkel schuift. Reflecterende 3M veters lussen aan de voorkant voor een utilitair effect, terwijl de vinyl, Venus verzekert mij, meer stretch biedt dan haar go-to go-go-laarzen. "Het punt is dat je voor je leven kunt Nike Air Huarache Womens rennen als het moet, want dat is de wereld waarin we leven", zegt ze. Gezien de golf van politieke slogan-T-shirts op de landingsbaan dit seizoen, is het duidelijk dat Venus niet de enige is die worstelt met tumultueuze tijden in haar werk. Dat gezegd hebbende, moet je je afvragen hoe de weerstand zijn weg kan vinden in de mode.

add to favorites adidas gazelle outlet españa   No  
No Picture
adidas gazelle outlet españa The NMD R1 has seen numerous variations since its conception back in 2015. With a multitude of colors and materials, adidas has revisited the model countless times to produce some of their most successful silhouettes to date. Now, the Brand with the Three Stripes looks to start the spring in a new race-inspired NMD. adidas gazelle baratas hombre Continuously looking for inspiration through all avenues of life, the Brand with the Three Stripes sets out to accentuate racing motifs onto the NMD R1 model. Donning a sleeker design than previous NMDs, the latest rendition races off into the spring season with a full sprint. adidas superstar baratas mujer Composed of an overarching red color scheme, the NMD R1 is complimented with subtle Three Stripe Branding typically seen raised. With a mixture of mesh materials and what appears to be suede, this new model creates a contrast between functionality and style. The most notable of element is the racing bib imposed where the tongue label is generally found. An adidas branding is visible on the top of the tag along with a “3003” number placed in the same manner racers are labeled. A fresh new take on a familiar model, the adidas NMD R1 “Racing Bib” comes running into stores soon.
add to favorites pandora rings rose gold   No  
No Picture
pandora rings rose gold Today sees the global launch of Pandora’s brand new jewellery line, titled Reflexions. The collection is more decorative than Pandora’s traditional jewellery, and has some similarities in concept with the older Pandora Essence line, although it is much more contemporary in style. pandora charms disney world I’ll start with a little overview of how the collection will work, and then showcase the launch collection pieces! pandora charms for mom The Pandora Reflexion collection comes in silver, Pandora Rose and Pandora Shine. The core pieces and charms are offered in all three finishes, and offer nice opportunities for symmetry through mixing the different versions of each piece. The Reflexions bracelets are a mesh design that look a lot like watch straps. pandora jewelry box The charms all clip on to the Shine bracelet, meaning that you don’t have to screw them on and off like you do a Moments chain. You have a little more freedom to rearrange the beads as you like. Each bead has a silicone grip, so they’ll stay in place once you’ve clipped them on.
add to favorites pandora rings rose gold   No  
No Picture
[url=http://www.asonline.uk.com/pandora-rings/]pandora rings rose gold[/url] Today sees the global launch of Pandora’s brand new jewellery line, titled Reflexions. The collection is more decorative than Pandora’s traditional jewellery, and has some similarities in concept with the older Pandora Essence line, although it is much more contemporary in style. [url=http://www.asonline.uk.com/pandora-charms/pandora-disney-charms/]pandora charms disney world[/url] I’ll start with a little overview of how the collection will work, and then showcase the launch collection pieces! [url=http://www.asonline.uk.com/pandora-charms/pandora-mother-s-day-charms/]pandora charms for mom[/url] The Pandora Reflexion collection comes in silver, Pandora Rose and Pandora Shine. The core pieces and charms are offered in all three finishes, and offer nice opportunities for symmetry through mixing the different versions of each piece. The Reflexions bracelets are a mesh design that look a lot like watch straps. [url=http://www.asonline.uk.com/]pandora jewelry box[/url] The charms all clip on to the Shine bracelet, meaning that you don’t have to screw them on and off like you do a Moments chain. You have a little more freedom to rearrange the beads as you like. Each bead has a silicone grip, so they’ll stay in place once you’ve clipped them on.
add to favorites converse shoes outlet canada   No  
No Picture
converse outlet canada Retailer Footpatrol is going beyond their usual bread and butter to usher in a release in collaboration with Converse, donning a collegiate sportswear inspired make-up to two iconic silhouettes. The Chuck 70 High, which comes asymmetric in execution, swaps between a dark navy canvas on the lateral to a smooth off-white along the medial. Cap toes and midsole hits are left largely unmarked, with their shiny white material hits left untouched by the usual contrast foxing stripe. Small red outlines along the utmost forefoot, orange back tabs, and a separating heel counter striping add contrast as well as a small connecting hue to the following pair. Sitting more neutral in its arrangements, the Jack Purcell Low boats two similar tones that only vary in shade slightly with the doubled toe box featuring a much brighter, bolder tone within its usual opening. converse shoes outlet canada and ASAP Nast go way back. Sure, they’ve collaborated on silhouettes like the One Star before, but Nast’s relationship with the brand stretches back farther than that — he grew up with the Converse Chuck Taylor on his feet. Now, the Harlem native is continuing his lifelong connection with the Malden, Mass-based brand via two new mid-top chukka takes on the Converse Jack Purcell: a “Pumpkin Spice” and a “Beechnut”. Acknowledging the rapper/style icon’s love for the outdoors, both of the mid-cut Purcells feature a classic canvas upper, accented by raised-up black rubber overlays, a black midsole, and black laces. The kicks are also accompanied by a special collection of apparel, featuring elevated takes on basics like tees, crew-neck sweatshirts, and cozy sweatpants. Nast’s new collection will release on March 22nd, with prices ranging from $35 for a tee to $100 for the shoes, so check out a full set of images and a store list below to see where you can secure your favorite pieces come release day. converse outlet online canada has successfully reworked the Converse Chuck 70 time and time again, applying their instantly recognizable heart-with-eyes graphic to the shoe’s canvas upper in a veritable slew of different styles. No matter if the cheery heart’s cheekily peeking over the midsole or surrounded by bold polka-dots, it always ensures a happy hit — and now the popular collab has surfaced with a fresh method of embellishment: multiple small heart logos on the upper’s bottom half. Tumbling across the entire lateral side and half of the medial side, the red hearts alternate between vertical/horizontal alignments, and provide a bold contrast with the stately khaki base. A classic star patch appears on the medial collar, while an overlaid strip of black fabric provides contrast on the heel and a little extra structure. An off-white rubber toe cap and midsole then complete the look. As CDG Chucks tend to roll out gradually over the course of the season instead of releasing on a firm date, this new makeup is available now for $135 USD at some of the retailers listed below, while others will likely receive stock later this season. converse sale online canada UNDERCOVER‘s regular affinity for Chuck 70s seems to be an on-going moment with no imaginable end, prompting many forthcoming releases with this most recent update to the iconic silhouette marking quite a rebellious phase. Arriving in two schemes under the guise of designer Jun Takahashi’s newest inspired collection, “The New Warriors,” singular palettes next to metal accents as well as boot-like modifications creates an loving homage to some of the generation’s most influential films. Giant midfoot zippers replace traditional lace units for one of more aggressive standings while metallic ring ornaments come pierced onto the vamp and heel counter. Though the medial utilizes a minimal Converse patch, the lateral opts for range’s overarching theme in its simple iconography with the typography along the cap toe pushing this connection in tandem.
add to favorites A brief description of the principle of Model 125 Large Rice and Wheat Thresher Manufacturers l/mile No  
Type 125 rice and wheat threshers are widely used, and they are widely used by users because of their high production efficiency and wide application range. So how much do you know about the principle of the device while using the device? Today, the Model 125 Large Rice and Wheat Thresher Manufacturers will give you an introduction to how the device works. working principle: Type 125 rice and wheat thresher. When working, rice and wheat are fed from the feed port. Rice and wheat are impacted in the rotor and drum rotating at high speed. The grain is scattered by the mesh hole, and rice and wheat are discharged from the tail of the machine. , rice and wheat silk, the skin is discharged from the tuyere. The feed inlet is located at the upper part of the upper cover of the machine, and the rice and the wheat stick enter the threshing chamber through the feeding port. The rotor which is subjected to the high-speed rotation in the threshing chamber hits the rice and the wheat grains fall off, and the star is scattered through the mesh hole, and there is a block in the lower part of the feeding inlet. The plate prevents falling rice and wheat grains from splashing and hurting people. In this kind of machine, the service of threshing is determined by the length and diameter of the drum. Users can choose this series of rice and wheat thresher according to their own threshing suit. The nails on the rotor are consumables. The wear should be checked frequently. When the teeth are worn for four minutes, the new nails can be repaired or replaced by electric welding. If the new nails are repaired, they must be repaired or replaced in full. Ensure the balance of the rotor; the screen is a wearing part, if the screen is broken, please replace the new screen. model: Single machine weight (kg) Spindle speed rpm / minute Fan speed rev / min with power (kW) with triangle belt (mm) production obeying kg / h removal rate of crushing rate 5YT150 type 2713002200 single-phase two-level 1.5 host: A1000 fan :A9501000≥98%≤2%5YT210 type3213002200 single phase 2.2 host: A1000 fan: A10001500≥98% ≤2%5YT230 type 3216502200 single phase 2.2 host: A1000 fan: A10001500≥98%≤2% Benefits: Greatly improved the working efficiency of removing rice and wheat. It is hundreds of times more than artificial rice and wheat. The product quality is excellent, the technology is mature, the performance is stable, the work clothes are high, the structure is fresh, the technology is exquisite, the practicality is strong, rice and wheat Active star dispersal, the rate of removal is 99%, which is a good helper for the majority of associates.
add to favorites Detailed description of the construction process of suspended assembled floor l/mile No $
No Picture
First, the requirements and treatment of the construction site: The ground requirements are flat concrete floor or asphalt floor, etc. 3m ruler measurement error can exceed ± The site should be cleaned before 3mm paving. Second, the interlocking intelligent creation of sports flooring installation steps: 1. Install from any corner of the site 2. Align the floor 'pin' and 'deduction' from top to bottom in the determined starting position, then use the rubber The rubber hammer is fixed and the pin and buckle are fully connected. 3, the installation method of the edge of the site: install the side of the floor (pay attention to the direction of the floor and the side of the floor, the side of the floor generally with ears, single ear, garden Connected to the ear) firmly connect the pins and buckles of the floor with a rubber hammer 4. Assemble the floor of the entire site in order. Note: The floor buckle and pin should be aligned around when installing, so as to avoid damage to the floor pins and buckles during installation, causing unnecessary losses. Second, the anti-7 word fixed installation method; 1. Take the upper left corner of the site as the base point, take the upper left corner of the kindergarten interlocking outdoor soft elastic flooring as the apex, fix it, and then assemble the floor in the opposite direction of the 7-word. Each anti 7 character consists of 5 floors, three in the horizontal direction and three in the vertical direction. 2. Secure each floor with a rubber hammer from top to bottom and from left to right. 3. The installation method and precautions for assembling the floor are the same as the previous one. 4. The abbreviated size of the basketball court and badminton court after the completion: 25cm × 25cm × 1.3 cm Weight: 226g / piece Material: high-strength polypropylene Support feet: 676 / block Grid structure 5 basic use Indoor/outdoor use for basketball, volleyball, tennis, five-a-side football, badminton, table tennis and other multi-purpose training venues.